LAATSTE LUXE-APPARTEMENTEN TE KOOP - INSTAPKLAAR!

BEKIJK DE FOTO'S

 
 
 

Rust, luxe en groen op de groei

U geniet op uw terras van het zonnetje met een gezellig kopje koffie of een heerlijk glaasje wijn in de hand. In een oase van rust, weg van de verkeersdrukte en midden in het groen ervaart u de stilte en voelt u de ruimte om u heen. Ziet u zichzelf al zitten?
Welkom in Waverhof.

Meer weten over WAVERHOF?

“Een enclave van groene weelde en subtiele architectuur”

Sebastiaan Van Damme, SheCi.be Architecten

Residentie Waverhof


In Waver ontwierp SheCi.be Architecten fraaie luxeappartementen waarvan de vormgeving het gewone overstijgt. In sobere lijnen zetten de sneeuwwitte volumes zich af tegen de heerlijke partijen van metselwerk. Comfortabel zijn de riante binnen- en buitenterrassen, ze verheffen het wonen tot een intense dagelijkse vreugde. Om de woonambiance nog meer op te voeren, configureerde het ontwerpbureau de twee volumes zodanig dat een veilige en geborgen binnentuin ontstond. Hier moet u niet resideren, hier wilt u dat vooral.

Troeven van Waverhof


  • Centrale ligging pal in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver
  • Oase van rust omringd door groen
  • Ruime zuid georiënteerde terrassen
  • Kwalitatieve en hoogwaardige afwerking - instapklaar

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons telefonisch bereiken? Dat kan op 0479 100 200

Residentie Meerschevenne staat ook voor duurzaam

Het aanbod


Residentie Meerschevenne telt 53 ruime en erkende assistentiewoningen die te koop en/of te huur worden aangeboden. U kan kiezen uit een 1- of 2-slaapkamer-assistentitewoning. Elk appartement is voorzien van een ruim terras met zicht op de parktuin of op het binnengebied aan de Turfputstraat. Elk appartement is ingericht met een afgewerkte keuken en hedendaagse badkamer met inloopdouche. Half massieve eiken parket in de leefruimte en slaapkamer wordt afgewisseld met een keramische tegel in de keuken, badkamer en berging. Thermische zonnepanelen op het dak, ventilatiesysteem C+ EVO, zonwerende beglazing en recuperatie van regenwater zijn maar enkele troeven die uw appartement duurzaam en energiezuinig (max E60) maken.

  • Op wandelafstand van centrum Berlare
  • Ruime 1- en 2 slaapkamerappartementen
  • Zorg- en dienstverlening à la carte
  • Zowel te koop als te huur

Ontdek Pluswonen in Meerschevenne